آیین بازگشایی مدارس و آغاز چهلمین سال تحصیلی دبیرستان های علوم و معارف اسلامی شهید مطهری سراسر کشور

۰۱ مهر ۱۴۰۳ | ۱۱:۳۰ اخبار اطلاعیه‌ها
تعداد بازدید:۱۹۴

این مراسم با حضور دبیرستان های پسرانه و دخترانه علوم و معارف اسلامی شهید مطهری تهران در مدرسه عالی شهید مطهری و حضور سایر دبیرستان های شهید مطهری سراسر کشور به صورت برخط، برگزار گردید.

در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای فرخ ضمن خوشامدگویی و تبریک سال تحصیلی جدید، گزارشی اجمالی از وضعیت مدارس ارائه نمودند.

در ادامه سرکار خانم مطهره صمدی دانش آموز پایه دوازدهم دبیرستان دخترانه تهران متنی را در رابطه با رشته علوم و معارف اسلامی قرائت نمودند.

در پایان تولیت محترم، حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر توجهی در رابطه با اهمیت جوانی و تحصیل علم بیاناتی را ایراد فرمودند.

نظر شما :