مطالب

مراسم‌‌ آغازین سال تحصیلی ۱۴۰۰ دبیرستان دخترانه مشهد (شعبه فاطمیه)

مراسم‌‌ آغازین سال تحصیلی ۱۴۰۰ دبیرستان دخترانه مشهد (شعبه فاطمیه) جدید گالری

مراسم‌‌ آغازین سال تحصیلی ۱۴۰۰ با حضور اولیای گرامی دانش آموزان در دبیرستان شهید مطهری مشهد (شعبه فاطمیه) برگزار گردید. در این مراسم ضمن عزاداری برای اربعین سید الشهدا علیه السلام و گرامیداشت هفته دفاع مقدس، جلسه آموزش خانواده با سخنرانی استاد ارجمند آقای خسروی، سخنرانی مدیریت محترم، جلسه انتخابات انجمن اولیاء و مربیان و جلسه توجیهی نحوه شروع سال تحصیلی نیز برگزار گردید.

ادامه مطلب
تولید مجموعه پادکست توسط دانش‌آموز دبیرستان دخترانه شهید مطهری مشهد (شعبه فاطمیه)

روزانه قسمت جدید بارگذاری خواهد شد، تولید مجموعه پادکست از کتاب «خادم ارباب کیست»، توسط دانش‌آموز محترم سرکار خانم فاطمه اصلاحی دانش‌آموز پایه دوازدهم دبیرستان شهید مطهری مشهد شعبه فاطمیه

ادامه مطلب
پویش هر خانه یک حسینیه، دبیرستان پسرانه یزد(دوره اول)

پویش هر خانه یک حسینیه، دبیرستان پسرانه یزد(دوره اول) گالری

دبیرستان پسرانه شهید مطهری یزد (دوره اول)، پویش هر خانه یک حسینیه را به راه انداخت. دانش آموزان عزیز این مدرسه، با شرکت در این پویش، فعالیت های زیر را انجام می دهند: ۱.نصب پرچم سیاه درب منازل و سیاه پوش کردن خانه ۲. کمک به مادر و خدمت در آشپزخانه به نیت امام حسین علیه السلام ۳. پخش زیارت عاشورا و روضه در منزل و دعا برای سلامتی و فرج امام زمان عجل الله تعالی فرجه و شفای بیماران و برطرف شدن بیماری منحوس کرونا

ادامه مطلب
برگزاری کلاس‌های تابستانی با رعایت شرایط بهداشتی (دبیرستان دخترانه کوشک)

برگزاری کلاس‌های تابستانی با رعایت شرایط بهداشتی (دبیرستان دخترانه کوشک) گالری

برگزاری کلاس‌های هنر خیاطی و مهارت رایانه و اجرای طرح آموزشی - تربیتی موسوم به «طرح پرواز» با همکاری مسجد و مجموعه فرهنگی حضرت ابوالفضل علیه‌السلام و تشکیل کلاس‌های مشاوره، احکام، طراحی و ورزش در تابستان ۱۴۰۰

پا جای پای بزرگان

پا جای پای بزرگان گالری

دانشگاه شهید مطهری از میان تمامی داوطلبان گروه‌های آموزشی معارف، انسانی، ریاضی و تجربی از طریق کنکور سراسری و انتخاب رشته دانشجو می‌پذیرد اطلاعات بیشتر : gzn.motahari.ac.ir

ادامه مطلب
مصاحبه خبر گزاری بین المللی قران (ایکنا) با مدیریت محترم و دانش آموز موفق دبیرستان دخترانه شهید مطهری شهرکرد(دوره دوم)

سرکار خانم رقیه علیدوستی، دانش آموز محترم دبیرستان علوم و معارف اسلامی شهید مطهری شهرکرد در مرحله کشوری مسابقات قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش موفق به کسب رتبه اول در رشته صحیفه سجادیه شد. به همین مناسبت از سوی خبر گزاری بین المللی قران(ایکنا)، با مدیریت محترم دبیرستان، دانش آموز عزیز و پدر بزرگوار ایشان مصاحبه ای صورت گرفت.

ادامه مطلب
اطعام روز عید غدیر دبیرستان دخترانه شهید مطهری مشهد دوره دوم (شعبه حسنیه)

همزمان با عید سعید غدیر خم، گروه جهادی شهید محرابی متشکل از دانش آموزان و دانش آموختگان دبیرستان دخترانه شهید مطهری مشهد شعبه حسنیه اقدام به طبخ ۱۰۰۰ پرس غذای گرم و تهیه بسته های فرهنگی ویژه کودکان و خانواده ها کرده و آ ن ها را میان افراد نیازمند حاشیه شهر مشهد مقدس توزیع نمودند.

ادامه مطلب
پویش اطعام عید غدیر و پویش آیینه بندان (دبیرستان دخترانه تهران دوره دوم)

دبیرستان دخترانه تهران (دوره دوم)، با راه اندازی پویش «اطعام عید غدیر»، اقدام به توزیع ۷۲۰ پرس غذای گرم در مناطق خوزستان، اهل تسنن خراسان و مناطق مختلف تهران نمودند. همچنین در پویش آیینه بندان، بیش از ۲۰۰ بسته هدیه تهیه و بین کودکان خانواده شهدای فاطمیون، ولی نعمتان و کودکان کار و بدسرپرست توزیع گردید.

ادامه مطلب
اردو و جشن میلاد امام رضا علیه‌السلام (دبیرستان دخترانه کوشک)

اردو و جشن میلاد امام رضا علیه‌السلام (دبیرستان دخترانه کوشک) گالری

در سالروز میلاد امام رضا علیه‌السلام اردو و جشنی با حضور مشاور مذهبی و اجرای تئاتر در اردوگاه شیخ بهایی برگزار گردید. در این برنامه با اهدای جوایزی از دانش‌آموزان موفق درزمینهٔ فعالیت‌های قرآنی و علمی و فرهنگی تقدیر شد.

ادامه مطلب
بیانیه جمعی از اساتید، دانش‌آموختگان و دانشجویان مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری در دفاع از حریم علم و اخلاق

ما دانش‌آموختگان مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری؛ بر خود لازم دانستیم نه در دفاع از یکی از نامزدهای ریاست جمهوری، بلکه برای دفاع از ساحت علم و اخلاق، مطالبی را راجع به یکی از دانش‌آموختگان برجسته دانشگاه شهید مطهری بیان کنیم.

ادامه مطلب
بیانیه دانش آموزان دبیرستان علوم و معارف اسلامی شهید مطهری(ره) در محکومیت حمایت کشورهای عربی از جنایات رژیم غاصب صهیونیستی

دانش آموزان عزیز دبیرستان علوم و معارف اسلامی شهید مطهری دخترانه مشهد(شعبه یک) در حرکتی خودجوش بیانیه ای را به سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی تهیه نمودند. از تمامی عزیزان دعوت می شود که پس از مطالعه بیانیه، از طریق لینک انتهای پیام، بیانیه را امضا نمایند.

ادامه مطلب
لشکر قاسم بن الحسن در راه است...

لشکر قاسم بن الحسن در راه است... گالری

مقام معظم رهبری: با دشمن وحشی جز با ‎اقتدار و از موضع قدرت نمی‌توان سخن گفت و این اقتدار باید از طریق ما نوجوان‌ها شکل گیرد، پس نابودی رژیم صهیونیستی هم به دست ما خواهد بود ان‌شاءالله.