مطالب

بیانیه جمعی از اساتید، دانش‌آموختگان و دانشجویان مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری در دفاع از حریم علم و اخلاق

ما دانش‌آموختگان مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری؛ بر خود لازم دانستیم نه در دفاع از یکی از نامزدهای ریاست جمهوری، بلکه برای دفاع از ساحت علم و اخلاق، مطالبی را راجع به یکی از دانش‌آموختگان برجسته دانشگاه شهید مطهری بیان کنیم.

ادامه مطلب
بیانیه دانش آموزان دبیرستان علوم و معارف اسلامی شهید مطهری(ره) در محکومیت حمایت کشورهای عربی از جنایات رژیم غاصب صهیونیستی

دانش آموزان عزیز دبیرستان علوم و معارف اسلامی شهید مطهری دخترانه مشهد(شعبه یک) در حرکتی خودجوش بیانیه ای را به سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی تهیه نمودند. از تمامی عزیزان دعوت می شود که پس از مطالعه بیانیه، از طریق لینک انتهای پیام، بیانیه را امضا نمایند.

ادامه مطلب
لشکر قاسم بن الحسن در راه است...

لشکر قاسم بن الحسن در راه است... گالری

مقام معظم رهبری: با دشمن وحشی جز با ‎اقتدار و از موضع قدرت نمی‌توان سخن گفت و این اقتدار باید از طریق ما نوجوان‌ها شکل گیرد، پس نابودی رژیم صهیونیستی هم به دست ما خواهد بود ان‌شاءالله.

طراحی و تولید کتاب کمک درسی اصول عقاید ویژه رشته علوم و معارف اسلامی

مدیریت مدارس علوم و معارف اسلامی شهید مطهری (ره) اقدام به تألیف کتاب کمک‌درسی اصول عقاید ویژه دانش آموزان رشته علوم و معارف اسلامی در پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم کرده است این کتاب هم‌اکنون با ویرایش جدید و با تخفیف عالی آماده فروش می‌باشد. جهت تهیه کتاب می‌توانید با شماره ۶۶۹۵۸۵۵۳-۰۲۱ تماس حاصل فرمایید.