گزارش تصویری | اجلاس سالانه مدیران و معاونین آموزشی و پرورشی مدارس علوم و معارف اسلامی شهید مطهری سراسر کشور

۱۴ مهر ۱۴۰۲ | ۱۰:۴۷ اخبار
تعداد بازدید:۱۹۷
اجلاس سالانه مدیران و معاونین آموزشی و پرورشی مدارس علوم و معارف اسلامی شهید مطهری سراسر کشور روز چهارشنبه ۱۲ مهرماه ۱۴۰۲ با حضور حضرت آیت‌الله امامی کاشانی برگزار گردید.

اجلاس سالانه مدیران و معاونین آموزشی و پرورشی مدارس علوم و معارف اسلامی شهید مطهری سراسر کشور روز چهارشنبه ۱۲ مهرماه ۱۴۰۲ با حضور حضرت آیت‌الله امامی کاشانی مؤسس رشته علوم و معارف اسلامی و حجت‌الاسلام‌والمسلمین فرخ مدیر محترم آموزش متوسطه  و حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدحسینی برگزار گردید.

در این برنامه، پس از سخنرانی حجت‌الاسلام‌والمسلمین آقای دکتر لواسانی، معاون امور طلاب،دانشجویی و فرهنگی مدرسه‌عالی شهید مطهری، حضرت آیت‌الله امامی کاشانی، جمع حاضر را از بیانات ارزشمند خود بهره‌مند نمودند.

برداشت‌هایی از فرمایشات ایشان:

•  تأکید بر اولویت تربیت بر تعلیم مطابق آموزه‌های قرآن کریم.
  •  بیان خاطره‌ای از اعلان رسمی افتتاح مدرسه به اتفاق وزیر وقت آموزش و پرورش جناب آقای اکرمی.
  •  توصیه به فراگیری زبان [انگلیسی] جهت تبلیغ معارف دین.
  •  اشاره به آرمان مجموعه در اهتمام به تربیت فرزندانی که ان‌شاءالله در مسیر ائمه‌ی اطهار علیهم‌السلام و امام زمان (عج) باشند.
  •  دعا برای مأجور گردیدن اولیای امور و برنامه‌ریزان محترم مدرسه، تصریح بر مأجور بودن و بهره‌مندی از برکات مادی و معنوی این مجاهدت در حوزه‌ی تربیت و تعلیم.
  •  توصیه‌ی جدی به نماز شب و مغتنم شمردن سَحرها.

کلید واژه ها: اجلاس سالانه مدیران و معاونین مدارس علوم و معارف اسلامی شهید مطهری مدیریت آموزش متوسطه حضرت آیت‌الله امامی کاشانی تولیت مدرسه‌عالی شهید مطهری مقام تولیت حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدسعید سیدحسینی سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲