گزارش تصویری مسابقات جامع قرآن کریم و المپیاد تخصصی معارف اسلامی

۲۷ تیر ۱۴۰۲ | ۱۱:۱۰ اخبار اخبار مسابقات
تعداد بازدید:۴۱۴
گزارش تصویری سی و دومین دوره مسابقات جامع قرآن کریم و دوازدهمین دوره المپیاد تخصصی معارف اسلامی - تیرماه ۱۴۰۲- مشهد مقدس (خواهران)

مرحله نهایی سی و دومین دوره مسابقات جامع قرآن کریم و دوازدهمین دوره المپیاد تخصصی معارف اسلامی در مشهد مقدس برگزار گردید.

در این دوره از مسابقات مجموعا 300 نفر از دانش آموزان عزیز به همراه مربیان محترم از 13 استان کشور گرد هم آمدند و در 13 رشته حفظ 5 جزء، حفظ جزء 30، حفظ سور منتخب، قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، مفاهیم، نهج البلاغه، صحیفه سجادیه، حفظ موضوعی، خلاصه نویسی، کلیپ، پادکست و اینفوگرافی با یکدیگر به رقابت پرداختند.

از برنامه های جنبی در مسابقات می توان به بیان آداب زیارت در قالب استندآپ و برگزاری کارگاه هویت دخترانه، ویژه مدارس دخترانه و نشست صمیمی مسئولان و برگزاری کارگاه انقلاب اسلامی ویژه مدارس پسرانه اشاره کرد.

افتتاحیه مسابقات برادران، در دارالقرآن حرم مطهر رضوی و مراسم افتتاحیه و اختتامیه مسابقات مدارس دخترانه در سالن همایش دانشگاه شهید مطهری واحد خواهران مشهد برگزار گردید.

نظر شما :