تفاهم‌نامه دوره مطالعاتی بینش مطهر

۱۹ آبان ۱۳۹۹ | ۰۸:۰۲ اخبار
تعداد بازدید:۱۸
تفاهم‌نامه دوره مطالعاتی بینش مطهر

به گزارش روابط عمومی دبیرستان دخترانه علوم و معارف اسلامی شهید مطهری تفاهم‌نامه همکاری فی‌مابین آموزشگاه و دبیرخانه بینش مطهر استان یزد، در روز دوشنبه ۱۹ آبان ماه ۹۹ با حضور حجت‌الاسلام سید علی‌اصغر علوی مسئول دبیرخانه بینش مطهر استان یزد و سرکار خانم اثنی عشری مدیر محترم دبیرستان علوم و معارف اسلامی شهید مطهری امضا شد.

در این تفاهم‌نامه طرفین در راستای همکاری، مشارکت و برنامه‌ریزی درزمینه برگزاری دوره‌های آموزشی و دانش‌افزایی با رویکرد توانمندسازی اعتقادی و معرفتی برای دانش آموزان تأکید کردند. این تفاهم‌نامه در ۷ ماده و ۲ نسخه به امضای طرفین رسید.